Jungo Care

Over ons

Goede zorg is voelen en denken

Wie Jungo Care zegt, zegt verbindende zorg. Met een team van orthopedagogen, gedragswetenschappers, ontwikkelingspychologen, pedagogen en mensen waarvan wij vinden dat zij de ‘oempf-factor’ hebben, zijn wij dé partij die je moet hebben wanneer je vastloopt in opvoedings- of schoolgerelateerde zorgvragen. Een verbindende factor wanneer je het zelf even niet meer weet; daarvoor ben je bij Jungo Care aan het juiste adres! Dat kan een korte of een langdurige verbinding zijn waarin u in uw zorgvraag wordt geadviseerd, ondersteund of ontlast. ‘Jungo’ betekent ‘verbinding’ in het Latijn en ‘jongere’ in het Papiaments. Een oprechte en kundige verbinding met anderen is van wezenlijk belang. “It takes a whole village to raise a child” luidt een Afrikaans gezegde. Soms lukt het gewoon even niet alleen. Bij escalaties of stagnaties in een opvoedings- of leerproces kan Jungo Care dié verbindende factor voor jullie zijn.

Team Jungo Care

Josiana Vermaning

Eigenaar en Orthopedagoog

Leonie Boerema

Eigenaar en Orthopedagoog

Elske Algra

Orthopedagoog Generalist

Michelle Jans

Orthopedagoog Generalist

Hannalouk Wuite

Psycholoog

Laura Atsma

Orthopedagoog

Mark

Mark Kornet

Begeleider

Sjoerd Jellema

Begeleider

Fokje Vermaning

Persoonlijk begeleider

Joleen Rass

Persoonlijk begeleider

Sjoukje Visser

Persoonlijk begeleider

Pascale van Willegen

Begeleider

Bart Brongers

Begeleider

Wimke Boringa

Allround medewerker

Marcel Walstra

Allround medewerker

Jules

Hulphond

Jungo Care in een vogelvlucht

Een verbindende factor te zijn voor iedereen, door samen te werken met gezinnen, zorgverleners en andere betrokkenen.

Soms lukt het gewoon even niet alleen en Jungo Care is er speciaal voor kinderen met een complexe zorgvraag die moeilijk de juiste hulpverlening kunnen vinden en daardoor tussen wal en schip vallen. 

Het verminderen van ontwikkelingsmoeilijkheden bij deze kinderen, het bieden van ontlasting voor de thuissituatie en het versterken van het ondersteunende systeem.

We geloven in het belang van een individuele aanpak, omdat elk kind uniek is. Door op maat gemaakte oplossingen te bieden, proberen we de beste zorg en ondersteuning te bieden die past bij de behoeften van elk kind. 

Verbinden, Betrouwbaar, Persoon

Noord Nederland

Kinderen met een complexe zorgvraag

Specialistische begeleiding en behandeling

Tjerkgaast

PGB, Wlz

Werken bij Jungo Care

Vacature (persoonlijke) begeleider

Als (persoonlijk) begeleider ben je verantwoordelijk voor het bieden van begeleiding en behandeling aan cliënten met een (zeer) intensieve begeleidingsvraag, in samenwerking met je collega-begeleiders en gedragswetenschappers. Tijdens de logeerweekenden ben je een vaste kracht. Daarnaast heb je als begeleider taken en verantwoordelijkheden als eerste aanspreekpunt voor ouders en directe betrokkenen, het bijwonen van evaluatiegesprekken, en het schrijven en bewaken van de ondersteuningsplannen.

Vacature orthopedagoog of gedragswetenschaper

Als orthopedagoog of gedragswetenschapper bied je begeleiding en coaching gebaseerd op je eigen vakinhoudelijke expertise. Je speelt een actieve rol bij het meedenken en adviseren van collega’s, zowel reactief als proactief. Verder houd je je bezig met het adviseren over inhoudelijk beleid en toegepaste methoden. Het is van belang dat je zelfverzekerd, punctueel, vastberaden en communicatief vaardig bent. Je maakt deel uit van een team van begeleiders waarin ook andere gedragswetenschappers werkzaam zijn.