Jungo Care

Over ons

Goede zorg is voelen
en denken
Wie Jungo Care zegt, zegt verbindende zorg. Met een team van orthopedagogen, gedragswetenschappers, ontwikkelingspychologen, pedagogen en mensen waarvan wij vinden dat zij de ‘oempf-factor’ hebben, zijn wij dé partij die je moet hebben wanneer je vastloopt in opvoedings- of schoolgerelateerde zorgvragen. Een verbindende factor wanneer je het zelf even niet meer weet; daarvoor ben je bij Jungo Care aan het juiste adres! Dat kan een korte of een langdurige verbinding zijn waarin u in uw zorgvraag wordt geadviseerd, ondersteund of ontlast. ‘Jungo’ betekent ‘verbinding’ in het Latijn en ‘jongere’ in het Papiaments. Een oprechte en kundige verbinding met anderen is van wezenlijk belang. “It takes a whole village to raise a child” luidt een Afrikaans gezegde. Soms lukt het gewoon even niet alleen. Bij escalaties of stagnaties in een opvoedings- of leerproces kan Jungo Care dié verbindende factor voor jullie zijn.

Team Jungo Care

Josiana Vermaning

Eigenaar en Orthopedagoog

Leonie Boerema

Eigenaar en Orthopedagoog

Gert Dijkstra

Begeleider & Ontwikkelingspsycholoog

Fokje Vermaning

Begeleider

Mark

Mark Kornet

Begeleider

Sjoerd Jellema

Begeleider

Joliette Vermaning

Begeleider

Sjoukje Visser

Begeleider

Joleen Rass

Begeleider

Pascale van Willegen

Begeleider

Jonne Boonstra

Begeleider

Jules

Hulphond

Jungo Care in een vogelvlucht

Een verbindende factor te zijn voor iedereen, door samen te werken met gezinnen, zorgverleners en andere betrokkenen.

Soms lukt het gewoon even niet alleen en Jungo Care is er speciaal voor kinderen met een complexe zorgvraag die moeilijk de juiste hulpverlening kunnen vinden en daardoor tussen wal en schip vallen. 

Het verminderen van ontwikkelingsmoeilijkheden bij deze kinderen, het bieden van ontlasting voor de thuissituatie en het versterken van het ondersteunende systeem.

We geloven in het belang van een individuele aanpak, omdat elk kind uniek is. Door op maat gemaakte oplossingen te bieden, proberen we de beste zorg en ondersteuning te bieden die past bij de behoeften van elk kind. 

Verbinden, Betrouwbaar, Persoon

Noord Nederland

Kinderen met een complexe zorgvraag

Specialistische begeleiding en behandeling

Tjerkgaast

PGB, Wlz

Maak een afspraak

Ben je benieuwd of wij jullie kunnen helpen?